Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، فاطمه دختر حزام بن خالد با امام علی علیه‌السلام ازدواج کرد. او را در خانه فاطمه صدا می‌زدند. اما هر بار که حتی امیرالمؤمنین علیه‌السلام او را فاطمه خطاب می‌کرد، او ناراحت می‌شد که مبادا فرزندان حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها با شنیدن این نام به یاد مادرشان افتاده و اندوهگین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل هم می‌گفت که مرا خادم خود بنامید. امام علی علیه‌السلام هم او را ام‌البنین یعنی مادر پسران نامید و از آن پس به این نام شهرت پیدا کرد.

اولین فرزند حضرت ام‌البنین سلام الله علیها، حضرت عباس علیه‌السلام بود که همراه با سایر برادرانش در روز عاشورا به یاری امام حسین علیه السلام رفت و در راه اسلام در کربلا به شهادت رسید. ام‌البنین سلام‌الله در واقعه کربلا نبود. اما وقتی که کاروان اسرای کربلا به مدینه منوره رسید، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به ام‌البنین سلام‌الله علیها داد. همان لحظه او جویای حال امام حسین علیه‌السلام شد و پس از باخبر شدن واقعه عاشورا، گفت: «ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است، فدای حسین علیه‌السلام می‌شد و او زنده می‌ماند».

شب گذشته همزمان با شب وفات حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها، حرم حضرت عباس علیه‌السلام مملو از جمعیت شد و بسیاری از زائران و مجاوران که برای عرض تسلیت به سقای دشت کربلا به حرم آن حضرت مشرف شده بودند، در صحن حرم علمدار کربلا به عزاداری پرداختند.

 

مداحی باسم کربلایی در شب وفات حضرت ام البنین (س)

مراسم عزاداری حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها نیز با نوای باسم کربلایی، مداح عراقی در حرم حضرت عباس علیه‌السلام برگزار شد. قبل از حضور باسم کربلایی، صحن و‌ شبستان‌های حرم مملو از جمعیت بود و با آغاز مراسم عزاداران در صفوف منظم به سینه‌زنی مشغول شدند و عزاداری کردند.

با توجه به خیل جمعیتی که در مراسم شب وفات حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها حضور پیدا کرده بودند، نه تنها حرم حضرت عباس علیه‌السلام، بلکه بین‌الحرمین هم برای استفاده از این مراسم مملو از جمعیت بود و بسیاری از بانوان در بخشی از شبستان و بین‌الحرمین حضور داشتند.

در ادامه فیلمی از برپایی مراسم عزاداری حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها را در حرم پسرش حضرت عباس علیه‌السلام مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وفات حضرت ام البنین کربلا حرم حضرت عباس باسم کربلایی فرزند ام البنین عاشورا مداح عراقی حضرت ام البنین سلام الله علیها حضرت عباس علیه السلام حرم حضرت عباس باسم کربلایی شب وفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات

قدیمی ترین عکس رنگی ثبت شده در تاریخ از حرم مطهر حضرت سید الشهدا مربوط به ۲۳ فروردین سال ۱۳۰۶ شمسی و در ساعت ۵:۱۶ عصر است.

به گزارش مشرق، آلبرت خان یا کان یک بانکدار فرانسوی بود که در طول ۲۲ سال در پروژه‌ای به نان پروژه آرشیو سیاره تعداد ۷۲۰۰۰ عکس و ۱۸۳۰۰۰ متر فیلم را از ۵۰ کشور جهان تهیه و ضبط کرد. این فکر جذاب و اثر گذار در سال ۱۲۸۸ شمسی به ذهن آلبرت رسید و با هزینه شخصی تعداد بسیاری از عکاسان را برای این پروژه استخدام کرد و هر یک را به کشورهای مختلفی گسیل نمود تا این برنامه جهانی شکل بگیرد، آلبرت کان به جهت هزینه‌های زیاد این پروژه دچار بحران مالی شد و کار متوقف گردید، او سرانجام در تاریخ ۲۳ آبان سال ۱۳۱۹ شمسی هنگام اشغال فرانسه توسط آلمانی‌ها درگذشت. هم اکنون آرشیو آلبرت خان در پاریس قرار دارد.

فردریک گادمر یک عکاس نظامی فرانسوی بود، او در زمان خدمت در ارتش در بخش عکاسی و نقشه کشی فعالیت می‌کرد و پس از پایان جنگ جهانی اول به گروه آلبرت کان پیوست و تا زمانی که آلبرت ورشکست شد با او همکاری می‌کرد، گادمر تا آخر عمر مجرد باقی ماند و در اواخر تمام دارایی خود را به ارتش نجات که برای فقرا تلاش می‌کرد بخشید، او سرانجام در سال ۱۳۳۴ درگذشت. فردریک گادمر اولین عکاس در طول تاریخ است که اولین عکس‌های رنگی را از عتبات عالیات عرش درجات تهیه کرده است، او به شهرهای مقدس کربلا، نجف، کاظمین و سامرا و دیگر شهرهای عراق سفر کرد و از حرم های مطهر اهل بیت علیهم السلام تصاویر بسیار زیبا و دیدنی تهیه کرد.

در تصاویر زیر سعی شده است که ساعت عکاسی از روی برج ساعت حرم های مطهر تشخیص داده شده و اعلام شود، عکاس اغلب ساعات قبل از غروب خورشید را برای عکاسی انتخاب کرده است، این زمان به عنوان ساعت طلایی عکاسی شناخته می‌شود که اغلب تصاویر در این ساعات به صورت طلایی دیده می‌شوند، انتخاب ساعت طلایی عکاسی توسط فردریک گادمر نشان از هوش ذاتی و تبحر او می‌باشد.

حرم مطهر امیر المومنین حضرت علی (ع) _ نجف حرم مطهر حضرت سید الشهدا (ع) _ کربلا حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) _ کربلا درب باب قبله حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) _ کربلا حرم مطهر امامین کاظمین حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام سامرا آلبرت خان فردریک گادمر عکاس

دیگر خبرها

  • حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) آذین‌بندی شد
  • بازدید از موزه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رایگان شد
  • نشست خبری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیه السلام
  • اعزام سفیران کریمه اهل بیت(س) به سراسر کشور در دهه کرامت
  • ۴۰ کاروان «سفیران کریمه» به نقاط مختلف کشور اعزام می شوند
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • درب طلای حرم امام رضا (ع) آماده شد + جزئیات
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود